Dé kantoorplantenshop voor héél Nederland en België

Onderhoud kantoorplanten

onderhoud showroom

Geen groene vingers?

Heeft u een hekel aan water geven? Heeft u geen tijd voor al dat groen? Of hebt u gewoon geen “groene vingers”? Lijkt uw kantoor inmiddels meer op een woestijn dan op een oase? Laat ons het onderhoud aan uw waardevolle planten uitvoeren. Uw groene medewerkers houden immers ook van aandacht.

Tienduizenden kantoorplanten

Iedere vier weken verzorgen onze onderhoudsmedewerkers enkele tienduizenden kantoorplanten! Grote planten en kleine planten, tropische planten en luchtzuiverende planten. Alle kantoorplanten. Of het nu aarde planten of planten op hydrocultuur zijn. Onze specialisten weten van elke kantoorplant of hij van nature veel of weinig water nodig heeft. Of een plant wat donkerder of juist in het felle licht kan staan.

Bij De Klerk doen we alles voor het groene kantoor. Ontwerp en advies, levering en inrichting, maar zeker ook onderhoud. En dat al sinds 1950. Toonaangevend in interieurbeplanting, met passie voor het vak en een enorme schat aan ervaring. Met klanten als van multinationals, het MKB, eenmanszaken en particulieren. Daarmee is ook jouw plant en jouw kantoor in vertrouwde en ervaren handen.

Concurrerend door efficiëntie

Ons werkgebied is van Groningen tot Brussel en van de Randstad tot Enschede. Onze onderhoudsmedewerkers wonen verspreid over het hele land. Daardoor zijn we altijd dichtbij en kunnen we onderhoud op een efficiënte wijze uitvoeren en dus ook concurrerend aanbieden.

Voordelen uitbesteden onderhoud

Het uitbesteden van het regelmatig onderhoud van interieurbeplanting heeft talloze voordelen:

 • De planten krijgen op het juiste moment water. U heeft er geen omkijken naar.
 • Ook tijdens vakanties of afwezigheid worden uw planten verzorgd.
 • De planten krijgen de juiste hoeveelheid water. Alleen indien nodig en nooit teveel of te weinig.
 • Voedingstoffen worden aan de planten geven wanneer nodig. Ook nooit teveel of te weinig.
 • Regelmatig snoeien van de interieurbeplanting zorgt ervoor dat deze in model blijft.
 • Afgestorven plantmateriaal wordt verwijderd.
 • Er vindt controle op ongedierte en eventuele (biologische) bestrijding plaats.
 • Snelle herkenning en bestrijding levert minder uitval op.
 • Eventuele uitval kan worden vervangen.
 • Uw beplanting wordt regelmatig stofvrij gemaakt.
 • U weet van tevoren hoeveel u per jaar aan onderhoudskosten kwijt bent.

 

Uw planten blijven in top conditie.

Wij onderhouden graag uw (bestaande) interieurbeplanting en hydrocultuur. Waar dan ook in de Benelux! Goed verzorgde planten geven een perfecte uitstraling en versterken het imago van uw bedrijf. Ze leveren ook een beter werkklimaat voor u en uw medewerkers. Uw groene kantoor is ook ons reclameplaatje.

De frequentie van het onderhoud en wat u precies uitgevoerd wilt hebben spreken we in goed overleg met u af. Van totaal onderhoud van uw groene omgeving, waarbij elke 4 weken uw planten volledig worden onderhouden, tot één maal per kwartaal of 2 maal per jaar, waarbij u zelf de planten water geeft en stofvrij houdt. Wij voeren dan alleen het groot onderhoud uit. Alles is mogelijk en afhankelijk van uw wensen en budget.

Ontzorgd worden

U wilt geen omkijken hebben naar het onderhoud van uw beplanting. U wilt ontzorgd worden en tegelijkertijd verwacht u dat de beplanting er goed bij staat. Daarom kunt het onderhoud uitbesteden aan ons. Ook wanneer u uw beplanting niet via ons heeft aangeschaft. Geen probleem, ook dan is het mogelijk om het onderhoud door ons te laten uitvoeren. Wij hebben wel die groene vingers.

Onderhoudsprijzen vergelijken

Bent u geïnteresseerd in onze onderhoudsservice van uw interieurbeplanting en wilt u daarover met ons van gedachten wisselen? Of wilt u eens uw huidige onderhoudsprijzen vergelijken? Wij komen graag met u in contact.

onderhoud