Dé kantoorplantenshop voor héél Nederland en België

Onderhoud kantoorplanten

onderhoud showroom

Geen groene vingers?

Heeft u een hekel aan water geven? Of hebt u gewoon geen “groene vingers”? Lijkt uw kantoor inmiddels meer op een woestijn als op een oase? Laat ons het onderhoud aan uw waardevolle planten uitvoeren.

Iedere vier weken verzorgen onze onderhoudsmedewerkers enkele tienduizenden kantoorplanten! Grote planten en kleine planten, tropische planten en luchtzuiverende planten. Alle kantoorplanten. Alles voor het groene kantoor. Ons werkgebied is van Groningen tot Brussel. Onze onderhoudsmedewerkers wonen verspreid over het land. Daardoor kunnen we dit op een efficiënte wijze uitvoeren en dus ook concurrerend aanbieden.

Het uitbesteden van het regelmatig onderhoud van interieurbeplanting heeft talloze voordelen:

  • De planten krijgen op het juiste moment water. U heeft er geen omkijken naar.
  • Ook tijdens vakanties of afwezigheid worden uw planten verzorgd.
  • De planten krijgen de juiste hoeveelheid water.
  • Voedingstoffen worden aan de planten geven wanneer nodig. Nooit teveel of te weinig.
  • Regelmatig snoeien van de interieurbeplanting zorgt ervoor dat deze in model blijft.
  • Afgestorven plantmateriaal wordt verwijderd.
  • Er vindt controle op ongedierte en eventuele (biologische) bestrijding plaats
  • Uw beplanting wordt regelmatig stofvrij gemaakt.

Uw planten blijven in top conditie.

Wij onderhouden graag uw (bestaande) interieurbeplanting en hydrocultuur. Waar dan ook in de Benelux! U wilt geen omkijken hebben naar het onderhoud van uw beplanting. U wilt ontzorgd worden en tegelijkertijd verwacht u dat de beplanting er goed bij staat. Daarom kunt het onderhoud uitbesteden aan ons. Ook wanneer u uw beplanting niet via ons heeft aangeschaft. Geen probleem, ook dan is het mogelijk om het onderhoud door ons te laten uitvoeren. Wij hebben wel die groene vingers.

Bent u geïnteresseerd in onze onderhoudsservice van uw interieurbeplanting en wilt u daarover met ons van gedachten wisselen? Of wilt u eens uw huidige onderhoudsprijzen vergelijken? Wij komen graag met u in contact.