Dé kantoorplantenshop voor héél Nederland en België

Nieuwe trends in kantoorplanten

 

Greendivider

Overleg in een kantoortuin? Meerdere telefoongesprekken naast elkaar? Ondervind je hinder van de akoestiek? Wat is er mooier dan om dit te op te lossen met een functionele afscheiding in een combinatie met planten en met kastruimte!

De Greendivider is hét ideale product om akoestische problemen te combineren met een prachtige, stijlvolle kastruimte en interieurbeplanting. Deze “groene muur” heeft een NRC-waarde (Noise Reduction) van 0,84, wat uiteraard uitstekend is. Ze kunnen zowel enkel- als dubbelzijdig akoestisch uitgevoerd worden.
Onder de elementen worden wielen geplaatst. Daarmee is het mogelijk om het paneel makkelijk te verplaatsen. De achterkant van de kast kan worden voorzien van een afbeelding. Deze visuals zijn wisselbaar en wasbaar.
De Greendividers zijn verkrijgbaar in twee afmetingen:

 • Model L | 120 x 115 x 45 cm
 • Model XL | 180 x 115 x 45 cm
greendivider voorgreendivider achter

soundcollector vierkant
soundcollector rechthoek

 

Soundcollector

Een andere vorm van een oplossing voor geluidshinder is de Soundcollector. Een verplaatsbare oplossing voor hinderlijke nagalm. Heeft u in een ruimte veel last van nagalm, waardoor de mensen die met elkaar in gesprek zijn moeite hebben elkaar te verstaan?

Dan is de sound collector een gemakkelijk te plaatsen, en te verplaatsen, oplossing. De sound collector is een gestoffeerde zuil die het geluid absorbeert. Deze kan vierkant of rechthoekig geleverd worden. De Soundcollector kan worden gebruikt als plantenbak of als sokkel voor een kunstwerk. Hij heeft daarmee ook een esthetische component en draagt bij aan de uitstraling van de ruimte als geheel. Door zijn inhoud absorbeert deze geluiden vanger ook de lagere tonen.

Zowel de gebruikte stoffen als de beplanting, van zowel kunstbeplanting als hydrocultuur, kunnen 'op maat' worden geleverd.


LiveDivider

Een derde mogelijkheid is de LiveDivider. Dit is een innovatieve roomdivider met aan twee zijden beplanting. Hiermee deelt u een (werk)ruimte praktisch in en zorgen de planten direct voor privacy en demping van omgevingsgeluid. Door het ingebouwde waterreservoir kunnen de planten handmatig van water worden voorzien. Er is geen aansluiting op de waterleiding of stroom nodig om de planten van water te voorzien. Eens in de vier tot zes weken wordt de divider als u dat wenst door onze medewerkers van water voorzien. De cassettes met interieurbeplanting zijn eenvoudig aan de seizoenen aan te passen. De LiveDivider is er in de in de volgende afmeting: 113 (b) x 180 (h) x 28 (d) cm. Het gewicht inclusief de 6 cassettes is ongeveer 130 kg. Wat zijn de voordelen van de LiveDivder?

Geen waterverspilling
 • Geen pomp nodig en dus geen elektriciteit nodig
 • Makkelijk te verschuiven
 • Kan worden opgenomen in het (vierwekelijkse) onderhoud
 • Geluidsdemping
 • Optimalisatie van het binnenklimaat

 

LiveDivider

 

livepicture

 

livepicture

LivePicture

Een schilderij van planten! De volgende nieuwe trend. Heeft u weinig ruimte voor beplanting? Ziet u nog geen oplossing voor die ene kale muur? Dan is LivePicture een prachtig alternatief. Dit schilderij van levend groen kan eenvoudig bevestigd worden aan iedere muur. Naast de drie standaard kleuren wit, aluminium en antraciet is de omlijsting ook (op verzoek) leverbaar in iedere andere kleur of opdruk. Een unieke duurzame aankleding van uw ruimte. Een levend schilderij. Wat zijn de voordelen van LivePicture?

 • Ruimtebesparing
 • De cassettes zijn makkelijk vervangbaar en dus is het mogelijk om periodiek de beplanting te laten wisselen
 • Er is geen pomp dus er is geen stroom nodig
 • Geluidsvrij
 • Toename van de luchtvochtigheid
 • Kooldioxide en verontreinigende deeltjes worden gefilterd
 • Geluidsdempend effect / akoestisch voordeel
 • Reukloos systeem

De LivePicture is in meerdere formaten leverbaar:
- LivePicture 1 (73 cm x 72 cm x 7 cm)
- LivePicture 2 (113 cm x 72 cm x 7 cm)
- LivePicture 3 (153 cm x 72 cm x 7 cm)
- LivePicture 4 (193 cm x 72 cm x 7 cm)
- LivePicture XL (113 cm x 170 cm x 7 cm)

Vier nieuwe trends die uw omgeving een groener karakter kunnen geven. Die akoestische voordelen en verbetering van de luchtkwaliteit opleveren. Die alleen of tezamen uw bedrijf een verfrissend uiterlijk geven wat ook nog eens aan de jaargetijden is aan te passen.

Wilt u meer informatie over deze trends of heeft u interesse in deze nieuwe vorm van kantoorplanten? Laat uw gegevens dan achter op onze contactpagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.