Dé kantoorplantenshop voor héél Nederland en België

Kantoorplanten: Denken in oplossingen

 

Grote kantoren en bedrijven?

Ook dat is geen probleem voor De Klerk. Al vanaf 1950 is De Klerk de specialist op het gebied van binnengroen. Daarbij zijn al vele grote projecten in grote ruimtes en bij multinationals de revue gepasseerd. Het plaatsen van grote plantenbakken en grote planten is ons niet vreemd meer. Zowel grote kamerplanten als binnen “bomen” maken onderdeel uit van ons assortiment.

Grootste assortiment kantoorplanten

De Klerk levert ook het grootste assortiment beplanting van zowel aarde als hydrocultuur. Ook plantenbakken voor binnen en buiten, vazen, schalen, zuilen, bloempotten en aanverwante artikelen worden door ons geleverd.

Kantoorbeplanting leasen

Behalve koop is daarnaast huur en lease mogelijk. Ook tijdelijke beplanting voor uw tijdelijke kantoor of als aankleding voor een beursstand of bedrijfsfeest wordt door ons verzorgt. Voor ieder budget is er een oplossing.

Planten voor elke kantoorruimte

De Klerk heeft klanten in veel verschillende sectoren. Zo werken wij o.a. voor multinationals, ziekenhuizen, scholengemeenschappen, zorginstellingen, MKB en kleine zelfstandigen. Eigenlijk kan ieder bedrijf met een kantoorruimte terecht voor kantoorplanten van De Klerk.

Wanneer u kantoorplanten bij ons afneemt, zullen wij periodiek onderhoud uitvoeren bij u op locatie. Wij vinden het belangrijk om een goede relatie met onze klanten op te bouwen. De meeste van onze klanten zijn dan ook al jarenlang klant bij ons. Mede door het vertrouwen en de passie die wij uitstralen. En daar zijn we trots op!

 

Grote planten

 

gezond groen

 

Kantoorplanten voor een sfeervolle en unieke uitstraling!

Interieurbeplanting is niet meer weg te denken bij de aankleding van uw kantoor of bedrijfspand, het hotel of uw woning. Het maakt uw ruimte niet alleen een stuk gezelliger, de planten dragen ook bij aan een goed binnenklimaat.

TNO heeft meerdere onderzoeken uitgevoerd en via diverse rapporten de meerwaarde ruimschoots bewezen. Er ontstaat meer zuurstof en slechte stoffen worden afgebroken. De lucht wordt gezuiverd en de luchtvochtigheid verbetert. Fysieke klachten zoals een droge keel, hoofdpijn, duizeligheid, vermoeidheid, geïrriteerde ogen en luchtwegen nemen daarmee af. Het ziekteverzuim en uitval wordt gereduceerd!

Gezond groen

Een goed binnenklimaat is dus van essentiële waarde voor uw medewerkers en uzelf. In Europa voldoet een derde van de kantoorgebouwen niet aan de richtlijnen voor een goed binnenklimaat. Het ziekteverzuim stijgt daardoor met alle gevolgen van dien. TNO heeft bewezen dat groen binnen (kantoor)omgevingen positief bijdraagt aan hoe mensen zich voelen.

Geluidsreductie door beplanting in het interieur

Daarnaast kunnen binnenplanten voor vermindering van overlast door geluid zorgen. In grote, open en hoge ruimtes (kantoortuinen, restaurants, hotels, musea) kan het geluid vaak erg vervelend aanwezig zijn. Met beplanting zorgt u ervoor dat dit verrassend sterk wordt verminderd.
Met kantoorplanten verbetert u de luchtkwaliteit, de werk-, leer- en leefomgeving en creëert u een ruimte vol sfeer. Heel veel voordelen dus door een kleine toevoeging! Als u ook graag meer planten in uw ruimte wilt maar u niet weet wat de mogelijkheden zijn? Onze medewerkers adviseren u graag!


 

Kantoorplanten geheel naar uw wens

Wij begrijpen dat het voor een ondernemer of medewerker lastig is te bepalen wat goed staat in welke ruimte. Het is vaak onbekend welke planten in donkere hoeken kunnen of welke planten weinig onderhoud nodig hebben. We helpen graag met deze keuze. Met veel creativiteit en passie weten onze medewerkers elke ruimte sfeervol aan te kleden. Met input vanuit uw kant, of geheel naar eigen idee. Net wat u wilt!

Interieur architecten

Daarnaast werken wij veel en graag samen met interieur architecten en interieur adviseurs. Met onze grote showroom én plantenkas zijn wij voor de binnenhuis architect een goed verlengstuk voor een complete inrichting. Ook de interieuradviseur of projectinrichter kan bij ons veel ideeën verzamelen en informatie inwinnen.

Onze adviseurs en medewerkers kunnen hen een objectief advies geven over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Ook is het mogelijk om samen met ons, onze leveranciers te bezoeken. Zo kunt u daar met een nog groter assortiment kennismaken van zowel (kunst)beplanting, accessoires als potterie.

 

Project ROYAL AGIO CIGARS in de prijzen

Het project ‘Agio is Sustainable and Green’ van De Klerk Bloemsierkunst en interieurbeplanting viel tweemaal in de prijzen. Dit tijdens de EILO Best Interior Landscaping Project Awards. Zo koos de jury dit project als winnaar in de categorie ‘Interior Landscaping’. Vanwege het zeer aantrekkelijke groen concept dat perfect aansluit bij de omgeving.
De goede samenwerking tussen interieurarchitect en groenbedrijf komt hierin goed tot uiting. Ook bij het publiek viel deze inzending in goede aarde. Via een online stemming kozen zij dit project tot winnaar van de Public EILO Award 2017.

Over de award

De EILO Best Interior Landscaping Project Award is een initiatief van de European Interior Landscaping Organization (EILO). EILO is de Europese koepelorganisatie van interieurbeplanters. Namens Nederland neemt branchevereniging VHG deel. Met het organiseren van deze competitie wil EILO extra aandacht genereren voor beplanting in het interieur. Tegelijkertijd betekent het een impuls voor de kwaliteit van de gehele branche. Dit jaar lag de focus op innovatie in ontwerp en duurzaamheid.

 

Agio hal
Agio hal Ficus lyrata