Dé kantoorplantenshop voor héél Nederland en België

Kopen, huren of leasen van kantoorplanten

Beplanting is vaak het puntje op de i.

U kunt bij De Klerk terecht voor het kopen, huren of leasen van kantoorplanten. Dus ook als het budget het niet (meer) toelaat om te investeren in beplanting, mooie potten, schalen en zuilen. Een ruimte zonder planten wordt vaak als saai en koud gevoeld. De binnenplanten zijn toch de bekende puntjes op de i. In dat geval biedt het leasen van interieurbeplanting uitkomst!
Welke termijn we voor deze overeenkomst aangaan beslissen we samen met u als klant. Gebruikelijk termijnen zijn 3, 4 of 5 jaar. Planten leasen voor uw interieur is te allen tijde inclusief het onderhoud van de beplanting. Ook het eventueel vervangen van beplanting. U betaalt een vast maandbedrag waarin dus alles inclusief is. Daarnaast heeft u niet te maken met aanschafkosten. Onze medewerkers komen ook graag bij u langs voor het onderhoud van uw kantoorplanten. Kantoorplanten leasen, zo kunt u ook nog eens geregeld afwisselen!

Interieurbeplanting voor bedrijven én particulieren

Ieder jaar richten wij tientallen hotels en kantoren maar ook woningen in met beplanting. Dit doen wij voor particulieren vaak vanuit onze showroom aan De Run 4236 te Veldhoven. Maar wij komen ook bij de particulier thuis om nog gerichter te werk te gaan. Zakelijke klanten bezoeken wij per definitie op locatie. We stemmen de wensen af, bespreken het budget en nemen het tijdspad door. We doen u altijd vooraf een voorstel om te bekijken of we op één lijn zitten. In dit voorstel wordt duidelijk wat in welke ruimte komt te staan. We tonen de keuze van de planten en wat de uiteindelijke kosten zijn. Daarbij kijken we naar koop, huur en lease. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

De Klerk is vanaf het begin van de introductie van kantoorbeplanting betrokken geweest. De ontwikkelingen werden op de voet gevolgd en vaak ook vorm gegeven. Meer dan eens waren wij trendsetter bij nieuwe ontwikkelingen. We waren dan ook bij de eersten die het leasen van planten breeduit in de markt zetten.

 

kopen huren leasen