Dé kantoorplantenshop voor héél Nederland en België

Kopen, huren of kantoorplanten leasen

 

Beplanting is vaak het puntje op de i.

U kunt bij De Klerk terecht voor het kopen, huren of leasen van kantoorplanten. Dus ook als het budget het niet (meer) toelaat om te investeren in interieurbeplanting, prachtige potten, schalen en zuilen. Een leef- of werkomgeving zonder planten wordt vaak als saai en koud gevoeld. De binnenplanten zijn toch de bekende puntjes op de spreekwoordelijke i. In dat geval biedt het leasen van interieurbeplanting uitkomst!

Leasetermijn in overleg

Welke termijn we voor deze overeenkomst aangaan beslissen we samen met u als klant. Gebruikelijk termijnen zijn 3, 4 of 5 jaar. Planten leasen voor uw interieur is te allen tijde inclusief het totaal onderhoud van de beplanting. Ook het eventueel vervangen van beplanting als deze niet meer aan de kwaliteitsstandaarden voldoet. U betaalt een vast maandbedrag waarin dus alles inclusief is.

Geen aanschafkosten

Daarnaast heeft u niet te maken met aanschafkosten. Onze onderhoudsmedewerkers komen natuurlijk graag bij u langs voor het onderhoud van uw kantoorplanten. Kantoorplanten leasen, zo kunt u ook nog eens geregeld afwisselen!

kopen huren leasen


kantoorplanten leasen

 

 

Interieurbeplanting voor bedrijven én particulieren

Ieder jaar richten wij tientallen hotels, kantoren en bedrijven, maar ook woningen in met beplanting. Dit doen wij voor particulieren vaak vanuit onze showroom aan De Run 4236 te Veldhoven. Maar wij komen ook bij de particuliere klant thuis om nog gerichter te werk te gaan. Zakelijke klanten bezoeken wij per definitie op locatie.

Koop, huur of lease afgestemd op uw wensen

We stemmen de wensen af, bespreken het budget en nemen het tijdspad door. We doen u altijd vooraf een voorstel om te bekijken of we op één lijn zitten. In dit voorstel wordt duidelijk wat in welke ruimte komt te staan. We tonen de keuze van de planten en wat de uiteindelijke kosten zijn. Daarbij kijken we naar koop, huur en lease. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

De Klerk vaak trendsetter

De Klerk is vanaf het begin van de introductie van kantoorbeplanting betrokken geweest. De ontwikkelingen werden op de voet gevolgd en vaak ook vorm gegeven. Meer dan eens waren wij trendsetter bij nieuwe ontwikkelingen. We waren dan ook bij de eersten die het leasen van planten breeduit in de markt zetten. De Klerk is dan ook een bedrijf waar onze medewerkers trots op zijn. Wij staan voor vakmanschap, service, kwaliteit en creativiteit. Ook bij het leasen van interieurbeplanting.